Sæsonopstart m.v.

Kære medlem i 1960 Badminton

Efterårssæsonen står for døren – ja faktisk blev den skudt i gang i mandags på vores sædvanlige baner.


Mandag – kl. 20.00-21.00, bane 8, 9 og 10 i hal 1B
Torsdag – kl. 20.00-22.00, bane 1-5 i hal 1A


Kontingentet opkræves i løbet af august. Ønsker du at få sat medlemskabet på pause eller udmeldelse af klubben, så skriv gerne retur på denne mail.


Generalforsamlingen tilbage i april var nok en gang en god kom-sammen.

Vi snakkede bl.a. om, at vi igen har åbent for tilgang af nye medlemmer. Fremmødet har gennemsnitligt ligget på 14-16 om torsdagen; Vi vil gerne have flere kvinder i klubben, men de er svære at tiltrække og fastholde; Klubbens økonomi er god; Opbakning til få nye klubtrøjer.

Læs referatet i den vedhæftede fil.

Klubmesterskaberne i juni var jo også en dejlig dag. De tårnhøje helveder Philip og Rune løb med sejren i double efter en drabelig dyst mod Line og Sam. Mindst lige så høje Kasper blev årets highlander i single, hvor Sam desværre mistede hovedet efter en lang dag på banerne. Der kommer snart lidt billeder på vores gruppe på Facebook.

Vi har fået en tilgang af lidt nye og gamle medlemmer. Vi kan bl.a. byde Andreas velkommen i klubben. Han er ud af en badminton familie og har trænercertifikat. Han vil gerne dele ud af sin viden. Dermed har vi god mulighed for at øve vores baghånd, maskeringer, ramme den perfekte serv, eller hvad vi nu hver især godt kunne tænke os at forbedre. I løbet af sæsonen vil vi foreslå dage, hvor en kamp eller to erstattes med regulær træning. Det vil naturligvis være frivilligt, så hvis man bare vil spille kampe, så gør man det.

Her til sidst kan I kaste et blik på kollektionen fra RSL, som er vores faste boldleverandør. I forbindelse med vores aftale leverer de gerne et sæt trøjer til klubben, så vi alle kan se lidt sejere ud. Størrelsen er efter europæisk standard – altså i modsætning til vores gamle Li-Ning Med fuld fare for at der kommer 10 forskellige tilbagemeldinger til trøjevalg, så vil jeg forsigtigt lede jeres opmærksomhed over på side 8. Den er flot 🙂

https://issuu.com/rsleurope/docs/rsl_2023_kollektion_-_16_sider_-_issuu_printfil

Vi ses på banerne.

På vegne af bestyrelsen.